Νευροχειρουργοί Σπονδυλικής Στήλης Αθήνα – Στέλιος Βλατάκης MD

Νευροχειρουργοί Σπονδυλικής Στήλης Αθήνα:  Βλατάκης Στέλιος MD

Νευροχειρουργοί Αθήνα Σπονδυλικής Στήλης: Εξειδικευμένος Χειρουργός για Σπονδυλική Στήλη  στην Αθήνα:  Βλατάκης Στέλιος MD – Νευροχειρουργός ειδικευμένος στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και την θεραπεία τους μέσω ελάχιστα επεμβατικών εγχειρήσεων – μικρονευροχειρουργικής.

Βιογραφικό

Διευθυντής Νευροχειρουργικής METROPOLITAN Hospital Φαλήρου.

Στέλιος Βλατάκης MD – Ειδικευμένος Χειρουργός σπονδυλικής στήληςΝευροχειρουργοί Αθήνα.

Ημ/νια Γέννησης: 24/09/1975 στην Κοζάνη.

 • Διευθυντής Νευροχειρουργικής METROPOLITAN Hospital Φαλήρου

Εκπαίδευση / Μεταπτυχιακά

 • 2019: Επιμελητής Νευροχειρουργός εξειδικευμένης κλινικής σπονδυλικής στήλης Katolisches Klinikum Montabaur Koblenz της Γερμανίας(ένα από τα κέντρα αναφοράς της Ευρώπης σε παθήσεις σπονδυλικής στήλης)
 • 2015-2018: Επικουρικός επιμελητής νευροχειρουργικού τμήματος σπονδυλικής στήλης Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλειου Κρητης.
 • 2014- 2015: Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην μικρονευροχειρουργική  στο Στρασβούργο, στην Β΄ πανεπιστημιακή κλινική Αθηνών και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ρώμης.
 • 2014—2015: Επικουρικός Β΄ Επιμελητής της Β΄ Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργική Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» Αθηνών.
 • 2012-2013: Εξειδίκευση νευροχειρουργικής στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Αθήνα.
 • 2009-2014: Λαμβάνει την ειδικότητα της νευροχειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο «ΚΑΤ», Αθήνα, όπου και εξειδικεύεται σε παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και περιφερικών νεύρων.
 • 2007-2009: Ορθοπεδική τραυματολογία, πλαστική χειρουργική και παιδονευροχειρουργική, στο Γενικό Νοσοκομείο της Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ»
 • 2006-2007: Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο της Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ»

2004: Oλοκλήρωση σπουδών Ιατρικής μέσω αναγνώρισης τίτλου Ιατρικής Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 • 2002-2004 : Στρατιωτική θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του ελληνικού στρατού
 • 2001            :  Κτήση πτυχίου ιατρικής και ολοκλήρωση σπουδών με άριστα
 • 1994-2001 : Φοίτηση στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου Carol Davila
 • 1993  : Λήψη απολυτηρίου Λυκείουυ με άριστα
 • 1987-1993  : Επαγγελματίας τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η με συμμετοχές στα κλιμάκια επιπέδου παίδων και ελπίδων Εθνικής Ελλαδος

Επαγγελματική δράση 

 1. Μέλος Ιατρικού συλλογού Mainz
 2. Μέλος του Πανγερμανικού ιατρικού συλλόγου
 3. Μέλος της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας
 4. Μέλος της Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης Ελλάδος
 5. Μέλος των Ιατρικών Συλλόγων: Αθήνας, Ηρακλείου ( Κρήτης), Χίου

Νευροχειρουργοί Αθήνα – METROPOLITAN Hospital Φάληρο


Σπουδές 

1993: Ολοκλήρωση των σπουδών μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Απολυτηριο Λυκειου).

1994-2001: Σπουδες στην Ιατρικη Σχολη Carol Davila Βουκουρεστίου

2002-2004: Στρατιωτική θητεία ως Αξιωματικός Πεζικού του ΕΛΑΣ.

2005:   λήψη μέσω εξετάσεων της αντιστοιχίας τίτλου σπουδών με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α)

2006-2014:  ειδικότητα στη Νευροχειρουργική στο ΚΑΤ

2014-2018: εργασία ως επιμελητης Β΄ στις πανεπιστημιακές κλινικές ΑΤΤΙΚΟΝ και ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου όπου ασχολήθηκα κυρίως με τη νευροχειρουργική τραυματιολογία, ογκολογία και με τις οξείες και χρόνιες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης διενεργώντας ικανό αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων.

2019: εξειδίκευση  σε ένα από τα κέντρα αναφοράς για παθήσεις σπονδυλικής στήλης στη Γερμανία αλλα και Πανευρωπαϊκά στο καθολικό νοσοκομείο MONTABAUR της πόλης KOBLENZ υπο την διεύθυνση του παγκοσμίου φήμης νευροχειρουργού  Φράνσις Κίλιαν.

Λόγος ασχολίας με την Ιατρική.

 1. Από μικρή ηλικία με συνέπαιρνε η ταχέως εξελισσόμενη επιστήμη της ιατρικής και αποτέλεσε για μένα μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή μου σε αυτήν.
 2. Επικουρικά στην απόφαση μου συνέβαλε και η έντονη  διάθεση μου να ασχοληθώ με τον άνθρωπο και να τον υπηρετήσω.
 3. Η επιθυμία μου να ασχοληθώ και να εξειδικευθώ στην σπονδυλική στήλη πηγάζει από τη μακροχρόνια υπηρεσία μου στο μεγαλύτερο τραυματιολογικό κέντρο των Βαλκανίων το ΚΑΤ, όπου και κατέληγε συνήθως το τραύμα της σπονδυλικής στήλης.
 4. Ο μεγάλος αριθμός χειρουργείων στα οποία έχω συμμετάσχει είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος χειρουργός, αλλά και η υπηρεσία μου σε αρκετά και διαφορετικής φιλοσοφίας κέντρα που ασχολούνται με τη σπονδυλική στήλη μου έχουν προσφέρει τη γνώση, την εμπειρία και την δυνατότητα να ασχολούμαι εξατομικευμένα και ολιστικά με τους ασθενείς με αντίστοιχα προβλήματα αλλά και να διενεργώ με ασφάλεια και αξιοπιστία, το μεγαλύτερο κομμάτι του φάσματος των χειρουργικών επεμβάσεων στη σπονδυλική στήλη, με τη χρήση ειτε μικροσκοπίου είτε ενδοσκοπίου.

ΤΗΛ: +30 210 700 4257


Νοσοκομεία εργασίας:

METROPOLITAN Hospital Φάληρο


Γιατί με επιλέγουν οι ασθενείς:

 

 • Αντιμετωπίζω τον κάθε ασθενή εξατομικευμένα, βγάζοντας πάντοτε τη σωστή διάγνωση και μετά αποφασίζω την καταλληλότερη θεραπεία για αυτόν, που μπορεί να είναι από συντηρητική, ελάχιστα επεμβατική εως και χειρουργική.

 

 • Οι περισσότερες νέες προσεγγίσεις είναι αναίμακτες, αποτελεσματικότερες και με πολύ μικρότερο χρόνο αποκατάστασης και επιστροφής στις δραστηριότητες της  καθημερινότητας.

 

 • Ταυτόχρονα προσεγγίζω τον ασθενή και σε ανθρώπινο επίπεδο με αποτέλεσμα εκείνος να νιώθει ασφάλεια και να αναπτύσσει μαζί μου σχέση εμπιστοσύνης, κάτι που για εμένα και την ομάδα μου, είναι πολύ σημαντικό.

 

 • Τα αποτελέσματα των επεμβάσεων της ομαδας μου είναι πολύ καλα και ενταγμένα στα πλαίσια των στατιστικών της βιβλιογραφίας.


Στέλιος Βλατάκης MD – Διευθυντής Νευροχειρουργικής METROPOLITAN Hospital – Νευροχειρουργός σπονδυλικής στήλης Αθήνα – Ειδικευμένος στις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους / εγχειρήσεις στην σπονδυλική στήλη.


Για media requests επικοινωνήστε με την διαχειρίστρια SEO & Digital Marketing: Ιωάννα Βαΐου.


Στέλιος Βλατάκης βίντεο

Αρθρα

 1. Πως να ψάξετε για τον καλύτερο νευροχειρουργό στην Ελλάδα
 2. Σπονδυλοδεσία τιμή – πόσο κοστίζει
 3. Διαδερμική σπονδυλοδεσία εικόνες