Ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργός (αυχένα, εγκεφάλου) στην Ελλαδα

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας όπου σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με το πως να πάρετε απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργός στην Ελλάδα.

Ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό με τα λογικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να καταλήξετε στην πιο σωστή για εσάς επιλογή νευροχειρουργού για όποιο σημείο της σπονδυλικής στήλης που έχετε πρόβλημα (μέση, αυχένας, εγκέφαλος κτλ).

Οι περισσότερες αναζητήσεις στην Google γίνονται συγκεκριμένα για 3 κατηγορίες:

 1. καλύτερος νευροχειρουργος στην Ελλαδα
 2. καλυτερος νευροχειρουργος εγκεφαλου στην Ελλάδα
 3. καλύτερος νευροχειρουργός αυχένα στην Ελλάδα

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας που χρήζει νευροχειρουργικής αντιμετώπισης, μπορείτε να διερευνήσετε τις παρακάτω επιλογές εξεύρεσης του καταλληλότερου για εσάς Ιατρού – Χειρουργού σπονδυλικής στήλης, αυχένα, εγκεφάλου, μέσης κα.

Συμβουλές έρευνας για έναν καλό νευροχειρουργό 

 1. Ρωτήστε τους κύκλους σας (οικογενειακό, επαγγελματικό, social media φίλοι) έαν έχουν κάποιον να συστήσουν μετά από προσωπική τους θετική εμπειρία ή από την θετική εμπειρία κάποιου γνωστού τους.
 2. Εάν η 1η επιλογή δεν αποδώσει καρπούς, αναζητήστε την βοήθεια του διαδικτύου και συγκεκριμένα της Google.gr: Πληκτρολογήστε ολόκληρη την φράση – ερώτημα ενδιαφέροντος, για να δείτε ποιοι πιστεύει η Google ότι είναι οι καλύτεροι στα οργανικά αποτελέσματα της.
 3. Δείτε τα 10 πρώτα αποτελέσματα όπου στην πλειοψηφία τους είναι Ιατρικοί ιντερνετικοί κατάλογοι όπου προβάλλονται οι ιατροί ανάλογα με την ειδικότητα τους και κάποια άρθρα από ειδησεογραφικές και ιατρικού περιεχομένου άλλες ιστοσελίδες.
 4. Ερευνήστε τα προφίλ των νευροχειρουργών στα directories αυτά και δείτε τις εμπειρίες των ασθενών τους.
 5. Καταγράψτε τους ιατρούς νευροχειρουργούς οι οποίοι έχουν τα περισσότερα θετικά reviews.
 6. Συγκρίνετε τα χρόνια εμπειρίας τους, τις σπουδές τους, τις εξειδικεύσεις τους, τις τεχνικές που χρησιμοποιούν και κατά πόσο ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής / Νευροχειρουργικής.
 7. Παρακολουθήστε την παρουσία τους στο διαδίκτυο και στα Social Media, εάν έχουν μία σοβαρή και συχνή παρουσία, εάν μοιράζονται χρήσιμες πληροφορίες κτλ.
 8. Ζητήστε την άδεια από τους γιατρούς να επικοινωνήσετε με τους ασθενείς τους που έχουν καταθέσει την εμπειρία τους για να σιγουρευτείτε ότι είναι αληθινές και όχι φτιαχτές, εάν είναι αληθνές δεν έχουν οι νευροχειρουργοί να φοβηθούν τίποτα.
 9. Επιλέξτε για εσάς τον καλύτερο χειρουργό σπονδυλικής στήλης στην Ελλάδα, αυχένα η εγκεφάλου) ανάλογα με τα ευρήματα σας και την προσωπική σας κρίση.

Τα 10 πρώτα αποτελέσματα μη-διαφημίσεις της Google στην Ελλαδα για το ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργόςποιος ειναι ο καλυτερος νευροχειρουργος στην Ελλαδα

“ποιος ειναι ο καλυτερος νευροχειρουργος στην Ελλαδα – τα 10 πρώτα αποτελεσματα κατά την Google”


Τα 10 πρώτα αποτελέσματα μη-διαφημίσεις της Google για το ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργός εγκεφάλου στην Ελλάδα

ποιος ειναι ο καλυτερος νευροχειρουργος εγκεφαλου στην ελλαδα

“ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργός εγκεφάλου στην Ελλάδα” (κατά την γνώμη της Google)


“Ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργός αυχένα στην Ελλαδα” – τα 10 πρώτα αποτελεσματα κατά την Google

ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργος αυχένα στην Ελλάδα

ποιος είναι ο καλύτερος νευροχειρουργος αυχένα στην Ελλάδα κατά την Google

Για προβλήματα που χρήζουν νευροχειρουργικής αντιμετώπισης, τηλεφωνήστε για να κλείσετε ραντεβού με τον Νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη στο τηλ: +30 210 700 4257

Κατηγορία: Κορυφαίοι νευροχειρουργοί Αθήνα.

Συντάκτης: Marketing Expert Ιωάννα Βαΐου – Ιστοσελίδα


Σχετικά άρθρα:

 1. Σπονδυλοδεσία ορισμός